Prahova: Inelul recuperat de la bărbatul care a furat bijuterii de 5,2 milioane de euro, predat proprietarilor

Prahova: Inelul recuperat de la bărbatul care a furat bijuterii de 5,2 milioane de euro, predat proprietarilor

Inelul recuperat de autoritățile române de la bărbatul care a furat bijuterii în valoare de 5,2 milioane de euro dintr-un showroom privat din Paris, al mărcii elvețiene De Grisogono, a fost predat joi proprietarilor.

Sursa foto: de GRISOGONO / Facebook

Potrivit judiciariștilor prahoveni, reprezentanții legali ai firmei în cauză au venit joi în România pentru a ridica bijuteria.

Inelul a fost păstrat până la acest moment în condiții de maximă siguranță.

Tribunalul Prahova a dispus, la data de 14.01.2017, arestarea preventivă a inculpatului George Ploscaru pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind acuzat că a furat, dintr-un magazin de pe teritoriul Franței, bijuterii în valoare de 5,2 milioane de euro.

Față de un alt inculpat a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire. De asemenea, față de încă alți șase suspecți se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Bijuteriile au fost sustrase dintr-un showroom privat din Paris al mărcii elvețiene de bijuterii De Grisogono , inculpatul recomandându-se drept evaluator interesat de achiziționarea bunurilor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”