Prahova: Microbuzul implicat în accidentul mortal de la Bărcănești efectua o cursă specială către Therme (surse)

Prahova: Microbuzul implicat în accidentul mortal de la Bărcănești efectua o cursă specială către Therme (surse)

Microbuzul implicat, marți dimineață, în accidentul care a avut loc pe DN 1, la Bărcănești, efectua o cursă specială regulată către complexul Therme, au declarat, pentru AGERPRES, surse apropiate anchetei.

Potrivit acestora, microbuzul în cauză efectua o cursă regulată specială către Therme și este posibil ca persoanele din autovehiculul în cauză să fie angajați ai complexului respectiv.

Un accident rutier în care au fost implicate un camion, un microbuz și un autoturism a avut loc, marți dimineață, pe DN 1, la Bărcănești.

"Două vehicule, respectiv un camion și un turism, circulau pe DN 1 pe sensul spre Ploiești, iar microbuzul circula de la Ploiești spre București. Din primele cercetări a rezultat că primele două autovehicule au ajuns pe sensul opus unde a existat un impact între camion și microbuz. În acest moment, facem cercetări pentru a stabili exact cauza care a generat ajungerea celor două autovehicule pe sensul opus", a declarat șeful Poliției Rutiere Prahova, Victor Gîlceavă.

Potrivit acestuia, microbuzul în cauză efectua o cursă regulată specială.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că două persoane au decedat în urma accidentului, iar opt au fost rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD.

O altă persoană implicată a refuzat transportul la spital, a precizat sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?