Prahova: Opt case nelocuite, incendiate în comuna Călugăreni în ultimele săptămâni

Prahova: Opt case nelocuite, incendiate în comuna Călugăreni în ultimele săptămâni

Opt case din comuna prahoveană Călugăreni au fost incendiate în ultimele săptămâni, poliţiştii deschizând o anchetă şi întocmind un cerc de suspecţi, unul dintre aceştia fiind depistat, au informat vineri reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Raluca Brezeanu, a declarat că, în ultimele săptămâni, opt case din comuna Călugăreni au fost incendiate, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru distrugere, ancheta desfăşurându-se sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil. În cauză este vorba despre case nelocuite aflate în zone greu accesibile.

Anchetatorii au întocmit un cerc de suspecţi, iar unul dintre aceştia a fost prins, existând presupunerea că incendiile au fost provocate de mai mulţi autori.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru AGERPRES, că persoana prinsă în acest caz a fost internată la psihiatrie.

Ultimul incendiu de acest fel a avut loc joi seară în comuna Călugăreni.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, locuinţa a ars generalizat, iar pompierii au acţionat pentru lichidarea flăcărilor şi împiedicarea extinderii acestora la vecinătăţi.

În urma cercetătorilor, s-a stabilit că focul a fost provocat de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului, a informat sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...