Prahova: Ordin de protecţie dat în cazul unei femei care şi-a agresat soţul şi fiica

Prahova: Ordin de protecţie dat în cazul unei femei care şi-a agresat soţul şi fiica

Poliţiştii prahoveni au emis un ordin de protecţie în cazul unei femei de 35 de ani care şi-a agresat soţul şi fiica, în acest caz fiind demarate cercetări pentru violenţă în familie, a informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

"Joi, 20 februarie, în jurul orei 20,40, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la comiterea unei fapte de violenţă în familie, pe raza comunei Floreşti. În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fata locului, unde a constatat faptul că, pe fondul unor neînţelegeri familiale şi a unor discuţii purtate în contradictoriu, o femeie în vârstă de 35 de ani şi-ar fi agresat fizic soţul (41 de ani) şi fiica (16 ani)", au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Persoanele agresate nu au necesitat transportul la spital.

"În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile faţă de femeie, urmând a fi prezentat procurorului supraveghetor pentru a dispune în consecinţă", au mai spus reprezentanţii IPJ Prahova.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori