Prahova: Ordin de protecţie dat în cazul unei femei care şi-a agresat soţul şi fiica

Prahova: Ordin de protecţie dat în cazul unei femei care şi-a agresat soţul şi fiica

Poliţiştii prahoveni au emis un ordin de protecţie în cazul unei femei de 35 de ani care şi-a agresat soţul şi fiica, în acest caz fiind demarate cercetări pentru violenţă în familie, a informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

"Joi, 20 februarie, în jurul orei 20,40, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la comiterea unei fapte de violenţă în familie, pe raza comunei Floreşti. În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fata locului, unde a constatat faptul că, pe fondul unor neînţelegeri familiale şi a unor discuţii purtate în contradictoriu, o femeie în vârstă de 35 de ani şi-ar fi agresat fizic soţul (41 de ani) şi fiica (16 ani)", au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Persoanele agresate nu au necesitat transportul la spital.

"În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de cinci zile faţă de femeie, urmând a fi prezentat procurorului supraveghetor pentru a dispune în consecinţă", au mai spus reprezentanţii IPJ Prahova.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”