Prahova: Pârtia de săniuţe de la Buşteni şi cele de începători de la Azuga, deschise pentru turişti

Prahova: Pârtia de săniuţe de la Buşteni şi cele de începători de la Azuga, deschise pentru turişti

Zeci de turişti, între care mulţi copii, se află, luni după-amiază, pe pârtiile din Buşteni şi Azuga, unde practică sporturi de iarnă în condiţiile în care autorităţile au reuşit amenajarea şi deschiderea unor porţiuni pentru sănii şi schi pentru începători.

Potrivit datelor postate, luni, pe pagina de Facebook a Domeniului schiabil Kalinderu, pârtia de săniuţe a fost deschisă oficial, imaginile transmise live de camerele amplasate în zonă arătând că zeci de persoane, între care mulţi copii, se află pe pârtie.

De asemenea, tunurile de zăpadă artificială funcţionează în continuare.

Autorităţile anunţă că pe pârtia de la Buşteni este permis accesul doar cu săniile din dotarea Domeniului Kalinderu, iar săniile vor fi dezinfectate după fiecare client. Totodată, sunt obligatorii păstrarea distanţei şi purtarea măştii de protecţie, conform reglementărilor în vigoare.

Restaurantul din zonă serveşte mâncare doar în regim take away, iar la terasă pot fi servite băuturi calde, se mai precizează în mesajul postat pe Facebook.

Totodată, pe pârtiile de schi pentru începători de la Azuga, deschise în urmă cu câteva zile, zeci de turişti practică sporturi de iarnă, conform imaginilor transmise live din zonă. AGERPRES/ (AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Antonia Niţă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 Ultimele informații certe

3 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

4 Ăsta e șef pe la „Doi ș’un sfert”

5 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?