Prahova: Percheziţii în Ploieşti la persoane bănuite de tâlhărie şi furt din societăţi comerciale

Prahova: Percheziţii în Ploieşti la persoane bănuite de tâlhărie şi furt din societăţi comerciale

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Ploieşti au efectuat, miercuri, 12 percheziţii pe raza municipiului, trei la sediile unor societăţi comerciale şi nouă la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie şi furt calificat, informează IPJ Prahova.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada iulie 2019 - prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri din societăţi comerciale, pe timpul nopţii, în unele cazuri ar fi exercitat acte de violenţă pentru păstrarea bunurilor furate. De la locaţiile vizate au fost ridicate în vederea confiscării mai multe bunuri (acumulatori auto) susceptibile a proveni din activitatea infracţională", precizează IPJ Prahova.

Nouă persoane au fost conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri, fiind puse în executare şi cinci mandate de aducere.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională se ridică la aproximativ 178.000 lei.

La acţiune participă şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,"Matei Basarab" Ploieşti. Activităţile beneficiază de suportul operaţional al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. AGERPRES / (AS - autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică în PSD ar fi în desfășurare o „lovitură de palat”...

2 „Gaura neagră a lui Ciolacu”, subiectul unui nou articol... Cam picant...

3 VIDEO Răsturnare de situație în cazul doctoriței românce ucisă în Franța?

4 Decizie penibilă a justiției din Ro / Tânăra din Gorj, condamnată la închisoare cu executare pentru că a păcălit un italian că se mărită

5 Frate, cine e asta? / Ar fi intermediat șpaga în Dosarul ASSMB, consilieră a lui Vâlcov și chiriașă în patru case de vacanță din Tenerife, Mallorca, Ma…