Prahova: Percheziţii într-un dosar privind fapte de înşelăciune şi abuz în serviciu legate de înscrierea în licitaţii

Prahova: Percheziţii într-un dosar privind fapte de înşelăciune şi abuz în serviciu legate de înscrierea în licitaţii

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţi Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova efectuează, miercuri, cinci percheziţii la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăţi comerciale, într-un dosar de înşelăciune şi abuz în serviciu în legătură cu înscrierea în proceduri de licitaţie pentru achiziţia de imobile.

Potrivit IPJ Prahova, cele două persoane vizate în cauză, un bărbat şi o femeie, au cauzat un prejudiciu de 90.000 de euro.

"Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada iulie 2020 - mai 2021, persoanele bănuite, un bărbat şi o femeie, ar fi indus în eroare 14 persoane fizice şi juridice, pretinzându-le acestora diverse sume de bani, cu titlu de avans, pentru înscrierea în proceduri de licitaţie închisă, organizate de un pretins executor judecătoresc, în vederea achiziţionării unor imobile, la preţuri net inferioare celor practicate pe piaţă pentru bunuri similare", precizează sursa citată.

În urma percheziţiilor, două mandate de aducere vor fi puse în executare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante