Prahova: Percheziţii la bănuiţi de proxenetism; două persoane au fost reţinute

Prahova: Percheziţii la bănuiţi de proxenetism; două persoane au fost reţinute

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au efectuat pe raza municipiului Bucureşti patru percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism, informează, joi, IPJ Prahova.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna decembrie 2018 şi până în prezent, cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei, prin metoda "lover boy", ar fi coordonat practicarea prostituţiei în diverse apartamente închiriate, pe raza municipiilor Ploieşti, Timişoara şi Bucureşti, dar şi în Spania (Barcelona), de către două femei, primind o jumătate din sumele de bani obţinute de acestea.

Prin această modalitate, suspecţii au obţinut în mod ilicit suma de aproximativ 170.000 lei.

"Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor telefoanele mobile folosite la săvârşirea infracţiunilor, înscrisuri ce reprezintă depuneri ale sumelor de bani provenite din activitatea de prostituţie, alte probe şi mijloace de probă relevante în cauză, bijuterii din aur (aproximativ 250 gr), precum şi sume de bani", precizează IPJ Prahova.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, cu propunere legală. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...