Prahova: Percheziții la hoți de contoare de gaze; doi dintre cei vizați sunt un fost și un actual angajat Distrigaz

Prahova: Percheziții la hoți de contoare de gaze; doi dintre cei vizați sunt un fost și un actual angajat Distrigaz

Polițiștii orașului Băicoi efectuează, miercuri, patru percheziții la domiciliile unor persoane din localitate bănuite de furtul unor contoare de gaze, surse apropiate anchetei declarând, pentru AGERPRES, că două dintre persoanele vizate sunt un fost și un actual angajat ai companiei Distrigaz Sud.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit că, începând cu anul 2015, persoanele bănuite ar fi intervenit asupra contoarelor de gaze de la mai mulți consumatori din Băicoi, Ploiești, Breaza, Bărcănești și Bușteni, modificând, la solicitarea acestora, indexul de consum pentru a se sustrage de la plata consumului real.

Ulterior, persoanele bănuite furau contorul de gaze pentru ca intervențiile neautorizate să nu fie descoperite de furnizor.

Surse apropiate anchetei au declarat că între cei vizați de anchetă se află și un fost și un actual angajat ai companiei Distrigaz Sud, aceștia fiind cei care interveneau pentru modificarea indexului contoarelor respective.

De asemenea, când erau programate controale în zonele respective, cei doi anunțau, astfel încât contoarele modificate să fie furate pentru a nu fi depistată activitatea infracțională, au declarat sursele citate.

La acțiuni participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploiești, iar activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

AGERPRES/ (AS—autor: Anamaria Toma, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate