Prahova: Percheziții la suspecți de braconaj cinegetic

Prahova: Percheziții la suspecți de braconaj cinegetic

Lucrători ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova efectuează, luni dimineață, patru percheziții la locuințele unor persoane bănuite de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, au informat reprezentanții instituției.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ, din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna septembrie a anului trecut, persoanele în cauză, deținători autorizați de arme de vânătoare, ar fi efectuat mai multe acte de braconaj cinegetic pe fonduri de vânătoare din Prahova.

Șapte mandate de aducere vor fi puse în aplicare, cei vizați urmând a fi audiați la sediul poliției.

Perchezițiile sunt desfășurate cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale al IPJ Prahova. Acțiunea beneficiază de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale