Prahova: Poliţişti care au intervenit să aplaneze un conflict, atacaţi şi ameninţaţi; agresorii - reţinuţi

Prahova: Poliţişti care au intervenit să aplaneze un conflict, atacaţi şi ameninţaţi; agresorii - reţinuţi

Poliţişti care au intervenit să aplaneze un conflict între mai multe persoane au fost atacaţi şi ameninţaţi de acestea, în sprijinul oamenilor legii venind colegi şi un echipaj de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, care i-au imobilizat pe agresori, informează, vineri, IPJ Prahova.

"În data de 16 aprilie, în jurul orei 20,30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Vâlcăneşti, are loc un conflict între mai multe persoane. Pentru stabilirea situaţiei de fapt, la faţa locului s-a deplasat o echipă de intervenţie formată din doi poliţişti din cadrul Poliţiei Plopeni şi un poliţist local. Din primele verificări se pare că, pe fondul consumului de alcool, a avut loc un conflict spontan între trei bărbaţi. La vederea organelor de poliţie, doi dintre cei implicaţi în eveniment au manifestat un comportament agresiv, exercitând acte de violenţă fizică şi proferând injurii şi ameninţări cu moartea asupra acestora", precizează IPJ Prahova.

Conform sursei citate, pentru aplanarea conflictului, poliţiştii au folosit spray-urile iritant-lacrimogene, fiind solicitat totodată sprijinul subunităţilor limitrofe, precum şi un echipaj al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au intervenit şi i-au imobilizat pe agresori.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei, pentru audieri, ulterior fiind reţinuţi pentru 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…