Prahova: Poştaşul care reclamase că a fost tâlhărit a înscenat fapta; banii de pensii au fost recuperaţi

Prahova: Poştaşul care reclamase că a fost tâlhărit a înscenat fapta; banii de pensii au fost recuperaţi

Poliţiştii au constatat că poştaşul care reclamase că a fost tâlhărit a înscenat fapta, banii de pensii fiind recuperaţi, informează, vineri, IPJ Prahova.

Poştaşul a reclamat iniţial că două persoane necunoscute i-au luat geanta în care erau circa 40.000 de lei, bani de pensii pe care trebuia să îi distribuie .

"Joi, 13 februarie, în jurul orei 15,00, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Aricestii-Rahtivani, sat Nedelea, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violenţă un factor poştal de o geantă ce conţinea bani şi documente poştale. Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment a reieşit faptul că, deşi factorul poştal a susţinut că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta şi-ar fi înscenat furtul şi actele de violenţă, cu scopul de a acoperi o datorie", precizează IPJ Prahova.

În urma investigaţiilor a fost recuperată geanta cu documente şi suma de aproximativ 40.000 de lei. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!