Prahova: Rapperul Cheloo, adus la DIICOT Ploiești

Prahova: Rapperul Cheloo, adus la DIICOT Ploiești

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a fost adus, miercuri după-amiază, la sediul DIICOT Ploiești, unde va fi audiat într-un dosar privind traficul de droguri de risc, respectiv cannabis.

Procurorii DIICOT Ploiești au efectuat zece percheziții în București și în Prahova într-un dosar de trafic de droguri de risc, una dintre acestea vizând o locuință a rapperului Cheloo.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES , că rapperul este suspect de consum de droguri, la perchezițiile efectuate la o casă de vacanță din Prahova a acestuia fiind găsită o cantitate de cannabis pentru consum.

Un număr de 90 de persoane vor fi audiate la DIICOT Ploiești, fiind vorba despre 80 de consumatori și zece suspecți de trafic de droguri, au mai spus sursele citate.

Potrivit acestora, în dosar se fac cercetări pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza județului Prahova, dar și în București, activitatea infracțională desfășurându-se începând cu anul 2015.

AGERPRES/ (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Dănuț Pușcașu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…