Prahova: "Români suntem toți"- mesajul tinerilor social-democrați către protestatari

Prahova: "Români suntem toți"- mesajul tinerilor social-democrați către protestatari

Peste 400 de persoane au protestat împotriva Guvernului, luni seară, în centrul municipiul Ploiești, acestea mergând de două ori în marș către sediul PSD aflat în apropiere, unde zeci de tineri social-democrați i-au întâmpinat pe manifestanți cu mesajul "Români suntem toți!".

Ca de fiecare dată, manifestanții s-au adunat în fața Palatului Administrativ de unde au plecat spre sediul PSD.

În momentul în care au ajuns, din sediul partidului a ieșit un grup de tineri social-democrați care au afișat tricolorul și mesajul "Români suntem toți!".

Ca reacție la acțiunea social-democraților, manifestanții s-au întors cu spatele la ei și au continuat să scandeze "Hoții", "PSD, ciuma roșie", "Stați ca șobolanii și ne mâncați banii" și "Rușine, rușine, rușine să vă fie".

Între cele două tabere s-a așezat un cordon format din forțele de ordine, surse oficiale declarând că nu au fost înregistrate incidente.

În acest moment, câteva zeci de persoane continuă să protesteze în centrul orașului.

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Marius Frățilă)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…