Prahova: Scandal între mai multe persoane în localitatea Româneşti; poliţiştii patrulează în zonă

Prahova: Scandal între mai multe persoane în localitatea Româneşti; poliţiştii patrulează în zonă

Un conflict în care au fost implicate mai multe persoane a avut loc, marţi seară, în localitatea prahoveană Româneşti, poliţiştii efectuând patrule în zonă pentru a evita izbucnirea unui nou scandal.

Potrivit datelor comunicate, miercuri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, din verificări s-a stabilit că incidentul a avut loc după ce o femeie de 31 de ani ar fi chemat rudele pentru a o lua de la locuinţa concubinului în vârstă de 39 de ani, bărbatul agresând-o anterior.

În acest context, fratele concubinului ar fi ameninţat cu un obiect tăietor înţepător persoanele prezente, iar situaţia a degenerat, acesta lovindu-i pe tatăl femeii, dar şi pe ea.

Persoanele implicate în scandalul care a fost aplanat de echipajele de poliţie, jandarmi şi lucrători din cadrul Serviciul pentru Acţiuni Speciale au fost duse la sediul Poliţiei municipiului Ploieşti, însă niciuna nu a dorit să formuleze plângere pentru infracţiunea de lovire.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.

De asemenea, pentru evitarea unui nou scandal în zonă s-au luat măsuri de asigurare a ordinii publice în localitate. AGERPRES / (AS - autor: Anamaria Constantin, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…