Prahova: Se circulă în coloană pe DN 1 pe raza staţiunilor de pe Valea Prahovei

Prahova: Se circulă în coloană pe DN 1 pe raza staţiunilor de pe Valea Prahovei

Traficul rutier se desfăşoară sâmbătă la prânz în coloană pe DN 1, în Valea Prahovei, pe raza staţiunilor Predeal, Azuga şi Buşteni, în ambele sensuri, precum şi pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de deplasare către Braşov, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, pe DN 1A, de la kilometrul 138, localitatea Valea Popii, la kilometrul 160 circulaţia autovehiculelor se desfăşoară în condiţii de ninsoare slabă, cu vânt moderat, partea carosabilă umedă, iar pe alocuri cu zăpadă frământată de 0-1 cm. Traficul este redus la acest moment şi se acţionează cu materiale antiderapante, precizează sursa citată.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie. AGERPRES / (AS - autor: Petronius Craiu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

2 Foarte interesant! / Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

3 VIDEO „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

4 Foarte interesante amănunte...

5 De citit...