Prahova: Turist blocat pe munte din cauza epuizării; a treia intervenție a salvamontiștilor în 24 de ore

Prahova: Turist blocat pe munte din cauza epuizării; a treia intervenție a salvamontiștilor în 24 de ore

Un turist care se afla, duminică, pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi a rămas blocat pe munte, el nemaiputând înainta din cauza epuizării și a blocajului muscular, salvatorii montani plecând să-l recupereze.

Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că echipajele au fost solicitate să intervină pentru a recupera un turist de 42 de ani care a rămas blocat pe Jepii Mici.

Bărbatul se afla pe acest traseu împreună cu un grup de persoane, el nemaiputând înainta din cauza epuizării fizice și a blocajului muscular.

Haiduc a precizat că aceasta este a treia intervenție a salvamontiștilor în ultimele 24 de ore.

Astfel, salvatorii montani au recuperat un cuplu aflat pe Jepii Mici care nu a mai putut înainta din cauza epuizării, dar și o femeie de 60 de ani care a rămas pe Platoul Bucegi, între cabana Caraiman și Babele, din cauza unor probleme medicale.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…

5 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee