Prea transparentă?/Cum a comentat Mihaela Rădulescu rochia „exotică” a Annei Lesko

Prea transparentă?/Cum a comentat Mihaela Rădulescu rochia „exotică” a Annei Lesko

Vârsta e doar un număr pentru Anna Lesko, care la 42 de ani reușește să facă invidioasă orice tânără de 25, întrucât se mândrește cu un trup perfect sculptat.

Anna Lesko este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar aceasta reușește să facă furori printre fani cu fiecare apariție. De curând, artista a îmbrăcat o rochie de tip plasă, prin care i se putea întrezări formele apetisante. Ținuta inedită a fost completată de o coafură elegantă, dar și de un machiaj sofisticat și de bijuterii masive.

În doar câteva ore, fotografie inedită i-a adus artistei aproape 6.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea fanilor. Printre aceștia s-a numărat și Mihaela Rădulescu.

”Ești atât de sexy!”, i-a scris celebra prezentatoare, în timp ce alți fani au comentat: ”O doamnă frumoasă!”, ”Arăți foarte bine!”, au fost mesajele lăsate de internauți.

Anna Lesko, adepta unui stil vestimentar extravagant

Când te gândești la stilul Annei Lesko, îți vin în minte o serie de rochii vaporoase, viu colorate, cu motive florale şi detalii atent puse, dar și decolteuri năucitoare, care îi scot în evidență formele volptoase. La rândul lor, accesoriile purtate de aceasta păr special făcute pentru ea - eșarfe de cap, bijuterii masive, cunune de flori și panglici lungi și colorate, toate purtate cu multă încredere de sine. SURSA: profm.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...