Predoiu: Îl invit pe Ciucu să discutăm un tandem pentru funcțiile de primar și viceprimar la Capitală

Predoiu: Îl invit pe Ciucu să discutăm un tandem pentru funcțiile de primar și viceprimar la Capitală

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a anunțat, miercuri, că îl va invita pe Ciprian Ciucu, fostul candidat al formațiunii politice M10 la PMB, la o discuție despre "un tandem" pentru funcțiile de primar și viceprimar al Capitalei.

"Rămân atașat viziunii mele de a deschide partidul spre societatea civilă, de a ne uni forțele cu oameni tineri din societatea civilă, gata să-și asume misiunea grea și nobilă a politicii. În acest sens îi adresez lui Ciprian Ciucu invitația de a veni alături de mine și alături de noi. Mâine, după votul de încredere pe care sunt convins că liberalii mi-l vor acorda, îi voi face o invitație să discutăm împreună cum putem forma o echipă, un tandem pentru funcțiile de primar și viceprimar al Capitalei", a declarat Predoiu, într-o conferință de presă la sediul PNL.

El a precizat că în zilele următoare va pune la punct detaliile unui program care să reflecte viziunea sa despre București, "o viziune modernă, de dreapta, europeană".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...