Predoiu: Îl invit pe Ciucu să discutăm un tandem pentru funcțiile de primar și viceprimar la Capitală

Predoiu: Îl invit pe Ciucu să discutăm un tandem pentru funcțiile de primar și viceprimar la Capitală

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a anunțat, miercuri, că îl va invita pe Ciprian Ciucu, fostul candidat al formațiunii politice M10 la PMB, la o discuție despre "un tandem" pentru funcțiile de primar și viceprimar al Capitalei.

"Rămân atașat viziunii mele de a deschide partidul spre societatea civilă, de a ne uni forțele cu oameni tineri din societatea civilă, gata să-și asume misiunea grea și nobilă a politicii. În acest sens îi adresez lui Ciprian Ciucu invitația de a veni alături de mine și alături de noi. Mâine, după votul de încredere pe care sunt convins că liberalii mi-l vor acorda, îi voi face o invitație să discutăm împreună cum putem forma o echipă, un tandem pentru funcțiile de primar și viceprimar al Capitalei", a declarat Predoiu, într-o conferință de presă la sediul PNL.

El a precizat că în zilele următoare va pune la punct detaliile unui program care să reflecte viziunea sa despre București, "o viziune modernă, de dreapta, europeană".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

2 Priviți! Acestea sunt misiuni SUA și NATO în zona Mării Negre și a Deltei Dunării...

3 Laura Codruța Kovesi lovește într-o mare rețea de fraudare a fondurilor europene din România. Ofițerii Parchetului European fac percheziții în țara no…

4 Oleg Deripaska: Războiul din Ucraina, „o eroare colosală” / Declarații de o virulență rară făcute de apropiatul lui Putin

5 VIDEO Priviți, dar nu este Star Wars! Ucrainenii au inventat pușca anti-drone care nu trage cu gloanțe!