Pregătiri pentru masa de Crăciun

Pregătiri pentru masa de Crăciun

Sezonul petrecerilor de Crăciun este gata să înceapă. De la petrecerile de sărbători cu cei de la birou la zilele petrecute în compania familiei și a prietenilor, vrei ca totul să fie perfect și să petreceți timp de calitate împreună. La sfârșitul zilei, îți dorești ca toți participanții să plece cu zâmbetul pe buze și cu promisiunea că veți repeta întâlnirea.

Ți-am pregătit o listă de recomandări pentru pregătirea mesei de Crăciun, pentru ca totul să iasă așa cum îți dorești.

Articole pentru servirea și pregătirea mesei de Crăciun

Nu doar mâncarea este importantă atunci când vrei să ai o petrecere reușită, ci și servirea preparatelor. În funcție de tematica pe care o alegi, poți folosi seturi de farfurii elegante, tacâmuri și pahare de cristal sau seturi de masă obișnuite și pahare din sticlă. Există opțiuni pentru orice buget și poți crea un ambient plăcut pentru a lua masa cu cei dragi.

Bineînțeles că ai nevoie și de un set de cuțite pentru pregătirea cărnii de friptură sau tăvi speciale, în care să faci cei mai buni cozonaci sau blatul pentru tort.

Mașini de tocat carne

Cârnați apetisanți, ruladă de carne sau sosuri de roșii pentru rețete speciale. Pentru toate acestea ai nevoie de o mașină de tocat carne. În ultimii ani, aproape toate brandurile și-au adaptat mașinile de tocat carne și le-au dotat cu accesorii speciale. Astfel, ai o pâlnie pentru umplut cârnații, storcător de roșii și multe alte accesorii pentru preparate savuroase.

Anul acesta ai un ajutor de nădejde pentru tocarea cărnii de cârnați și pentru umplerea lor. De asemenea, poți pregăti și carnea pentru pastele bolognese sau pentru pastele cu sos de roșii și busuioc.

Roboți de bucătărie

Nu trebuie să fii un maestru patiser pentru a face cele mai bune produse de patiserie, prăjituri sau cozonaci. Un robot de bucătărie bate ouăle sau smântâna, frământă aluatul pentru pâine sau cozonaci, sau compoziția pentru blaturile pufoase.

Robotul de bucătărie este dotat cu trepte de viteză, palete speciale, iar bolul este fixat pentru evitarea accidentelor. Doar o singură apăsare de buton și poți prepara maioneza pentru salate sau alte produse tradiționale.

Aparat de făcut waffe și brioșe

Diminețile de weekend sau cele de sărbătoare au miros de gofre pufoase. Pregătește casa de Crăciun, fă-o primitoare pentru cei care îți vor trece pragul și adaugă și un miros dulce, de sărbătoare.

Renunță la wafele cumpărate din comerț și pregătește pentru cei dragi unele sănătoase, pe care să le asezonezi cu fructe sau ciocolată, sau cu diferite dulcețuri.

Schimbă formele și poți prepara brioșe sărate pentru aperitiv sau brioșe dulci pentru desert. Alege rețeta preferată și cele mai gustoase brioșe sunt gata în scurt timp.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a-i aduce pe cei dragi împreună, de a petrece timp în compania lor, sunt despre emoție, voie bună, dar și pregătirea și servirea celor mai savuroase preparate.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 VIDEO Imagini greu de privit cu patronul chinez și angajații săi africani...