Premieră la Iași: Amanta cere daune morale de la soţie

Premieră la Iași: Amanta cere daune morale de la soţie

Un triunghi conjugal s-a tranformat într-o acţiune în instanţă, după ce soţia înşelată a aflat de aventura soţului său. Cea care s-a adresat instanţei a fost amanta, care a solicitat daune morale de la soție pentru faptul că i-ar fi fost afectată imaginea.

În acţiunea depusă la Tribunalul Iași, A.A. a precizat că în octombrie 2018, P.M. a afirmat pe pagina sa de Facebook că ar fi avut relaţii extraconjugale cu soţul acesteia pentru a obţine bani. Astfel, i s-ar fi conturat imaginea unei persoane imorale, fiindu-i afectat prestigiul social şi poziţia pe care o deţine ca femeie, mamă şi contabilă. În replică, P.M. a susţinut că reclamanta lucra la aceeaşi firmă cu soţul ei, iar în noiembrie 2015, acesta îi făcuse cadou suma de 300 de euro.

Ulterior, soţul a început să se vadă tot mai des cu colega de serviciu şi să plece în weekend-uri cu aceasta. P.M. ar fi aflat de relaţia extraconjugală a soţului său în 2016. I-ar fi cerut lui A.A. să înceteze această relaţie, dar ea a refuzat. Mai mult, amanta ar fi început să o bârfească, pozând în victimă. Acesta ar fi fost motivul pentru care a postat pe Facebook detalii cu privire la aventura soţului său, pentru a dovedi realitatea.

Continuarea, în Ziarul de Iași .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /