PREMIERE CINEMATOGRAFICE 'Crawl', un dezastru natural cu accente horror debutează pe marile ecrane din SUA

PREMIERE CINEMATOGRAFICE 'Crawl', un dezastru natural cu accente horror debutează pe marile ecrane din SUA

Groaza şi deznădejdea unui dezastru natural debutează pe marile ecrane din SUA cu 'Crawl', principala premieră din acest weekend, alături de comedia 'Stuber' - o poveste inspirată dintr-o călătorie cu aplicaţia Uber plină de acţiune, relatează vineri EFE.

În regia lui Alexandre Aja, 'Crawl' prezintă încercarea unei familii de a se salva din mijlocul unui uragan de categoria 5 care le distruge complet casa.

În mijlocul acestui haos o tânără, interpretată de Kaya Scodelario, va fi nevoită să înfrunte crocodili uriaşi pentru a-l salva pe tatăl său (Barry Pepper) şi pentru a-şi proteja propria viaţă. Filmat în Serbia cu un buget estimat la 13,5 milioane de dolari, lungmetrajul 'Crawl' va fi una din mizele genului horror ale acestei veri.


Foto: (c) Sergej Radovi / AP



Diametral opus este 'Stuber', un film care se axează asupra fenomenului deplasării cu maşina pe baza aplicaţiei Uber pentru a prezenta o călătorie plină de neprevăzut şi de acţiune pe parcursul unei întregi nopţi.

În 'Stuber', un detectiv (Dave Bautista) îl va recruta pe şoferul său de Uber (Kumail Nanjiani) pentru a-l însoţi într-o misiune specială în care trebuie să dea de urma unui terorist aprig şi sângeros.

Foto: (c) Willy Sanjuan / AP



Foto: (c) Willy Sanjuan / AP



Şoferul se va trezi implicat într-o experienţă neplăcută şi va încerca totodată să-şi menţină calificativul pentru a putea a rămâne în continuare printre şoferii de elită ai Uber.

Ambele premiere vor avea pe afişe un concurent redutabil, ultimele aventuri din seria Omului Păianjen în 'Spider-Man: Far from Home', care în primele şase zile de la lansarea pe marile ecrane a avut încasări de 185 milioane de dolari, fiind vorba de unul dintre debuturile cele mai profitabile din istoria cinematografică.


Foto: (c) Joel C. Ryan / AP



Afişele cinematografelor sunt completate în acest weekend şi de 'The Farewell', al regizoarei Lulu Wang, care prezintă povestea unei familii chinezo-americane care încearcă să organizeze o nuntă fulger, după ce află că bunica lor este pe moarte.

O altă premieră este şi 'The Art of Self-Defense', un film care îmbină acţiunea cu mult umor şi cu artele marţiale.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale