PREMIERE CINEMATOGRAFICE "Firestarter" şi "The Innocents", două filme horror, lansate în cinematografele americane

PREMIERE CINEMATOGRAFICE "Firestarter" şi "The Innocents", două filme horror, lansate în cinematografele americane

"Firestarter", un film care reia subiectul romanului omonim publicat de Stephen King, şi "The Innocents" ("De uskyldige"), o fantezie horror prezentată anul trecut la Cannes, sunt principalele producţii care vor avea premierele în acest weekend pe marile ecrane din America de Nord, potrivit site-ului de specialitate Imdb.

Într-o nouă adaptare a thrillerului clasic "Firestarter" scris de Stephen King, producătorii filmului "The Invisible Man" au realizat de această dată un lungmetraj despre o fată cu puteri extraordinare, care luptă pentru a-şi proteja familia, precum şi pe ea însăşi, de forţe sinistre care încearcă să o captureze şi să o controleze.

De mai bine de un deceniu, părinţii Andy (Zac Efron) şi Vicky (Sydney Lemmon) au fugit pentru a-şi ascunde fiica, Charlie (Ryan Kiera Armstrong), de o agenţie federală secretă, care vrea să-i folosească darul fără precedent de a crea foc într-o armă de distrugere în masă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

3 Cât de aproape e criza economică. Un expert explică ce-i aşteaptă pe români şi cum a scăpat inflaţia de sub control

4 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir

5 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia