PREMIERE CINEMATOGRAFICE "Firestarter" şi "The Innocents", două filme horror, lansate în cinematografele americane

PREMIERE CINEMATOGRAFICE "Firestarter" şi "The Innocents", două filme horror, lansate în cinematografele americane

"Firestarter", un film care reia subiectul romanului omonim publicat de Stephen King, şi "The Innocents" ("De uskyldige"), o fantezie horror prezentată anul trecut la Cannes, sunt principalele producţii care vor avea premierele în acest weekend pe marile ecrane din America de Nord, potrivit site-ului de specialitate Imdb.

Într-o nouă adaptare a thrillerului clasic "Firestarter" scris de Stephen King, producătorii filmului "The Invisible Man" au realizat de această dată un lungmetraj despre o fată cu puteri extraordinare, care luptă pentru a-şi proteja familia, precum şi pe ea însăşi, de forţe sinistre care încearcă să o captureze şi să o controleze.

De mai bine de un deceniu, părinţii Andy (Zac Efron) şi Vicky (Sydney Lemmon) au fugit pentru a-şi ascunde fiica, Charlie (Ryan Kiera Armstrong), de o agenţie federală secretă, care vrea să-i folosească darul fără precedent de a crea foc într-o armă de distrugere în masă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…