Premierul Beata Szydlo își va desfășura activitatea din spital, după accidentul rutier de vineri seară

Premierul Beata Szydlo își va desfășura activitatea din spital, după accidentul rutier de vineri seară

Starea de sănătate a premierului polonez, Beata Szydlo, este stabilă, după ce a fost internată vineri seară în urma unui accident rutier, dar în perioada următoare își va desfășura activitatea din spital, întrucât mai trebuie să rămână sub supravegherea medicilor, a anunțat sâmbătă biroul de presă al guvernului de la Varșovia, transmite agenția DPA.

Beata Szydlo, în vârstă de 53 de ani, nu a pățit 'nimic grav', dar încă nu se știe când va putea ieși din spital, a declarat purtătorul ei de cuvânt, Rafael Bochenek.

Autoturismul în care se afla șefa executivului polonez a izbit un copac în timp ce șoferul încerca să evite coliziunea cu un Fiat de mici dimensiuni. Persoana aflată la volanul acestuia din urmă, un tânăr în vârstă de 21 de ani, și-a recunoscut vina.

Dar șoferul autoturismului în care se afla Beata Szydlo și un membru al dispozitivului ei de protecție au fost răniți în accident.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”