Premierul Cioloș l-a felicitat pe Sorin Grindeanu; cei doi au avut o convorbire telefonică

Premierul Cioloș l-a felicitat pe Sorin Grindeanu; cei doi au avut o convorbire telefonică

Prim-ministrul Dacian Cioloș l-a felicitat vineri pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu, și l-a asigurat de tot sprijinul pentru o tranziție ușoară de la actualul la viitorul Cabinet, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

"Prim-ministrul Dacian Cioloș l-a felicitat astăzi pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu . Cei doi au avut o convorbire telefonică în cursul dimineții, în care prim-ministrul Dacian Cioloș l-a asigurat pe premierul desemnat de tot sprijinul pentru o tranziție ușoară de la actualul către viitorul Cabinet", a spus Iolu.

De asemenea, premierul Cioloș a cerut miniștrilor în funcție să ofere tot concursul celor care vor face parte din echipa prim-ministrului desemnat pentru pregătirea în vederea audierilor din Parlament, a mai afirmat Liviu Iolu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...