Premierul Dăncilă a anunţat că proiectul de OUG privind măsurile fiscal-bugetare va fi adoptat în şedinţa de Guvern

Premierul Dăncilă a anunţat că proiectul de OUG privind măsurile fiscal-bugetare va fi adoptat în şedinţa de Guvern

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că proiectul de OUG privind măsurile fiscal-bugetare va fi adoptat în şedinţa extraordinară de Guvern care a început, vineri seară, la Palatul Victoria.

Preşedintele Klaus Iohannis nu este prezent la şedinţa Executivului.

"Aprobăm astăzi un set de măsuri care au scopul principal de a creşte bunăstarea românilor, nivelul investiţiilor şi de a corecta unele practici incorecte în domeniul bancar şi în domeniul energiei", a declarat premierul, în deschiderea şedinţei de Guvern.

Viorica Dăncilă a anunţat că una dintre măsurile cuprinse în ordonanţa de urgenţă se referă la demararea unui program privind construcţia a 1.000 de grădiniţe cu program sportiv, în parteneriat cu mediul de afaceri.

"Firmele private şi fundaţiile care vor construi în următorii doi ani de zile o astfel de grădiniţă vor primi din partea statului român până la 500.000 de euro la finalizarea investiţiei", a explicat premierul. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?