Premierul discută la Guvern cu șefii ANCOM, STS și DSU pe tema stadiului realizării sistemului de alertare (surse)

Premierul discută la Guvern cu șefii ANCOM, STS și DSU pe tema stadiului realizării sistemului de alertare (surse)

Premierul Mihai Tudose are, vineri, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu șefii ANCOM, STS și DSU pe marginea progreselor înregistrate în realizarea sistemului de alertare timpurie, au informat surse guvernamentale.

La întrevederea cu prim-ministrul, care a început la ora 10,00, participă, printre alții, Adrian Diță, președinte ANCOM, generalul Ionel-Sorinel Vasilca, directorul STS, și secretarul de stat în MAI Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Premierul a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că de două ori pe săptămână vor avea loc întâlniri ale vicepremierului Marcel Ciolacu cu reprezentanții IGSU, ANCOM, STS și ai celor cei patru operatori de telefonie mobilă pentru implementarea sistemului "RoAlert", astfel încât cetățenii să fie avertizați în timp util de pericole pe telefonul mobil, automat, fără costuri.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului