Premierul finlandez Sanna Marin divorțează, după 19 ani alături de soțul ei

Premierul finlandez Sanna Marin divorțează, după 19 ani alături de soțul ei

Premierul finlandez, Sanna Marin, a anunțat că ea și soțul ei, Markus Räikkönen, urmează să divorțeze. Cei doi au fost împreună timp de 19 ani și au o fetiță.

Sanna Marin a anunțat că divorțează FOTO Profimedia

Anunțul a fot făcut public, miercuri, de Sanna Marin , pe Instagram, într-o postare de tip „story”. Ea apare zâmbitoare, împreună cu cel care i-a stat alături pentru aproape două decenii. La rândul său, Markus Räikkönen a repostat imaginea, însoțită de un text.

În continuare, cei mai buni prieteni

Am cerut divorțul împreună. Suntem recunoscători pentru 19 ani împreună și fiica noastră iubită.

Rămînem cei mai buni prieteni, ne avem bine unul cu celălalt și suntem părinți iubitori. Vom continua să petrecem timp împreună, ca o familie”, a scris prim-ministrul Finlandei.

Postarea Sannei Marin FOTO Instagram

Postarea Sannei Marin FOTO Instagram

Sanna Marin și Räikkönen, un om de afaceri și fost fotbalist profesionist, s-au căsătorit în vara anului 2020, în timp ce Marin era în funcție și se ocupa de impactul pandemiei de COVID-19, potrivit Reuters.

Până de curând, cei doi au lucrat împreună la o firmă de capital de risc și au o fiică, în vârstă de 5 ani.

Ne-am trăit împreună tinerețea, am ajuns la maturitate împreună și am devenit părinți pentru draga noastră fiică”, a scris Sanna Marin, pe Instagram, după nunta ce a avut loc în august 2020.

Marin și Partidul ei Social Democrat au pierdut alegerile parlamentare din Finlanda luna trecută. Cursa a fost una strânsă, dar într-un final, Partidul de Coaliție Națională (NCP) de dreapta a revendicat victoria.

Sanna Marin, în vârstă de 37 de ani, a fost cel mai tânăr prim-ministru din lume, când a preluat mandatul în 2019. Este considerată de fanii din întreaga lume drept un model milenar pentru noii lideri progresiști, chiar dacă alegătorii au optat pentru un nou guvern. În prezent, ea servește ca prim-ministru interimar , până când noul guvern de coaliție se va forma.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro