Premierul finlandez spune că videoclipurile cu petrecerile sale „gălăgioase” nu ar fi trebuit să fie făcute publice

Premierul finlandez spune că videoclipurile cu petrecerile sale „gălăgioase” nu ar fi trebuit să fie făcute publice

Videoclipurile o arată pe Marin, liderul Finlandei în vârstă de 36 de ani, dansând cu prietenii într-un cadru privat. „Aceste videoclipuri sunt private şi au fost filmate într-un spaţiu privat. Mă deranjează faptul că acestea au devenit cunoscute publicului", a declarat Marin reporterilor din Kuopio, Finlanda.

„Am petrecut o noapte cu prietenii mei. Ne-am distrat, de asemenea, într-un mod gălăgios. Am dansat şi am cântat", a spus ea.

În imagini se vede cum Marin şi alte cinci persoane pozează în faţa unei camere şi dansează. Un alt clip pare să o arate pe Marin pe podea, cântând spre cameră.

Aceasta i-a determinat pe unii dintre adversarii lui Marin să critice comportamentul ei ca fiind nepotrivit pentru un prim-ministru.

Mikko Karna, un deputat al opoziţiei, a scris pe Twitter că Marin ar trebui să se supună unui test antidrog.

Marin a declarat reporterilor că a fost consumat alcool, dar că nu are cunoştinţă de niciun fel de consum de droguri în timpul petrecerii.

Între timp, susţinătorii i-au luat apărarea şi i-au acuzat pe critici că aplică un dublu standard.

"De ce nu poate să petreacă după muncă? Ne aşteptăm ca liderii noştri să nu fie fiinţe umane?", a scris pe Twitter Ashok Swain, profesor de cercetare în domeniul păcii şi conflictelor la Universitatea Uppsala din Suedia.

Marin a negat că scurgerea videoclipurilor a făcut parte dintr-un plan de şantaj.

"Nu sunt şantajată. Acestea sunt videoclipuri private şi nu trebuiau să fie publice", a declarat premierul, adăugând că "sunt filmate în această vară şi într-o casă privată. Nu spun a cui este casa".

Nu este prima dată când viaţa privată a lui Marin a devenit politizată în Finlanda.

Anterior, ea şi-a cerut scuze publicului în 2021, după ce a apărut o fotografie cu ea într-un club de noapte, după ce ministrul finlandez de externe a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

„Am greşit. Ar fi trebuit să mă gândesc mai atent la situaţie", a declarat Marin într-un interviu televizat de postul public de televiziune Yle la acea vreme.

Dar ea a mai spus că este "un individ, o persoană, o persoană reală, de asemenea, chiar dacă sunt prim-ministru. Aşadar, nu îmi voi schimba modul în care mă comport. Desigur, trebuie să fiu atentă la ceea ce spun, deoarece poate fi reprezentată ca fiind întregul guvern, dar eu sunt încă o persoană şi voi fi şi în viitor".

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!