Premierul israelian a avut o întrevedere cu cancelarul german, după vizita la Moscova

Premierul israelian a avut o întrevedere cu cancelarul german, după vizita la Moscova

Premierul israelian Naftali Bennett s-a întâlnit cu cancelarul german Olaf Scholz la Berlin pentru a-l informa despre discuţiile pe care le-a avut sâmbătă cu preşedintele rus Vladimir Putin, transmite dpa.

Bennett şi Scholz au discutat timp de o oră şi jumătate, a anunţat purtătorul de cuvânt al guvernului german, Steffen Hebestreit. Cei doi au hotărât să rămână în legătură strânsă. Principalul lor obiectiv a rămas încheierea războiului din Ucraina "cât mai repede cu putinţă", a adăugat Hebestreit.

Scholz a vizitat Ierusalimul acum trei zile, în timp ce Bennett a zburat la Berlin imediat după discuţiile avute cu Putin sâmbătă.

Surse din guvernul israelian au declarat că Bennett a vorbit cu Putin timp de trei ore. Sursele au mai declarat că Bennett a discutat şi cu oficiali din SUA, Germania şi Franţa după vizita sa la Moscova, şi a avut o convorbire telefonică cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria