Premierul israelian Benjamin Netanyahu se pregăteşte să plece din nou la Moscova

Premierul israelian Benjamin Netanyahu se pregăteşte să plece din nou la Moscova

Premierul israelian Benjamin Netanyahu va efectua o vizită la Moscova în data de 11 iulie, ocazie cu care va fi primit de preşedintele rus Vladimir Putin, anunţă serviciul de presă al guvernului israelian într-un scurt comunicat, citat de Reuters.

De fapt, Vladimir Putin şi Benjamin Netanyahu se întâlnesc periodic în ultimul timp pentru a discuta despre conflictul sirian şi despre cum ar putea fi prevenite ciocnirile accidentale dintre forţele israeliene şi cele ruse care operează în teatrul de război din Siria. Ultima lor întrevedere a avut loc în luna mai la Moscova.

Anterior, presa israeliană scria, citând surse din anturajului premierului Netanyahu, că acesta a primit o invitaţie de la preşedintele rus de a efectua o vizită de lucru la Moscova la jumătatea lunii iulie, când va avea loc finala Cupei Mondiale la Fotbal.

Vladimir Putin i-a invitat şi pe liderii altor state cu această ocazie la Moscova, inclusiv pe şeful Autorităţii Naţionale Palestiniene (ANP), Mahmud Abbas. Săptămâna trecută, administraţia palestiniană din Ramallah a anunţat că Abbas a acceptat invitaţia preşedintelui rus, conform mass-media ruse.

Serviciul de presă al premierului israelian nu a putut confirma dacă Netanyahu va asista la vreun meci de fotbal cu ocazia vizitei în capitala rusă, conform newsru.co.il. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

3 Așa o fi?

4 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

5 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu