Premierul israelian Benjamin Netanyahu se pregăteşte să plece din nou la Moscova

Premierul israelian Benjamin Netanyahu se pregăteşte să plece din nou la Moscova

Premierul israelian Benjamin Netanyahu va efectua o vizită la Moscova în data de 11 iulie, ocazie cu care va fi primit de preşedintele rus Vladimir Putin, anunţă serviciul de presă al guvernului israelian într-un scurt comunicat, citat de Reuters.

De fapt, Vladimir Putin şi Benjamin Netanyahu se întâlnesc periodic în ultimul timp pentru a discuta despre conflictul sirian şi despre cum ar putea fi prevenite ciocnirile accidentale dintre forţele israeliene şi cele ruse care operează în teatrul de război din Siria. Ultima lor întrevedere a avut loc în luna mai la Moscova.

Anterior, presa israeliană scria, citând surse din anturajului premierului Netanyahu, că acesta a primit o invitaţie de la preşedintele rus de a efectua o vizită de lucru la Moscova la jumătatea lunii iulie, când va avea loc finala Cupei Mondiale la Fotbal.

Vladimir Putin i-a invitat şi pe liderii altor state cu această ocazie la Moscova, inclusiv pe şeful Autorităţii Naţionale Palestiniene (ANP), Mahmud Abbas. Săptămâna trecută, administraţia palestiniană din Ramallah a anunţat că Abbas a acceptat invitaţia preşedintelui rus, conform mass-media ruse.

Serviciul de presă al premierului israelian nu a putut confirma dacă Netanyahu va asista la vreun meci de fotbal cu ocazia vizitei în capitala rusă, conform newsru.co.il. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”