Premierul Ludovic Orban, testat negativ pentru a doua oară de coronavirus, iese din izolare și se întoarce la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban, testat negativ pentru a doua oară de coronavirus, iese din izolare și se întoarce la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban, precum și membri ai Guvernului, au primit marți dimineață rezultatul celui de-al doilea test pentru noul coronavirus (COVID-19), acesta fiind unul negativ, anunță Guvernul într-o informare de presă.

”În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare”, mai menționează sursa citată.

Premierul a făcut primul test în data de 13 martie, după ce a venit în contact cu senatorul Vergil Chiţac, în cadrul reuniunii Biroului Politic Naţional al PNL din 9 martie. Testul din 13 martie a avut rezultat negativ.

Tot pe 13 martie, Ludovic Orban a decis să intre în izolare la Vila Lac 1, de unde a condus ședințele de guvern și alte ședințe de lucru prin videoconferință.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Așa o fi?

4 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

5 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!