Premierul Mihai Tudose - în vizită la Bruxelles, luni și marți

Premierul Mihai Tudose - în vizită la Bruxelles, luni și marți

Prim-ministrul Mihai Tudose va efectua, luni și marți, o vizită la Bruxelles, unde va avea întrevederi cu oficiali europeni, potrivit Biroului de presă al Guvernului.

Aceasta va fi prima vizită la Bruxelles a premierului Mihai Tudose, care va fi însoțit de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

Potrivit lui Negrescu, în cadrul vizitei va fi transmis mesajul că România și Guvernul vor respecta "toate angajamentele asumate anterior" și vor să aibă "o colaborare foarte bună cu partenerii europeni".

"(Premierul Tudose, n.r.) Va avea o întrevedere cu președintele Comisiei Europene, domnul Juncker (...) Va avea întâlniri cu toți oficialii importanți la nivelul instituțiilor europene — președintele Consiliului, președintele Parlamentului European și, probabil, și cu o parte din comisari. Evident, ne vom întâlni cu doamna comisar Corina Crețu și domnul Timmermans", a anunțat Negrescu, într-o conferință de presă, sâmbătă, la Alba-Iulia.

Întâlnirea de marți a șefului Executivului cu Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, și Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, apare pe agenda acestora, publicată pe site-ul CE.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”