Premierul Orban, videoconferinţă cu omologii din Italia, Bulgaria, Cipru, Austria, Croaţia şi Israel pe tema COVID-19

Premierul Orban, videoconferinţă cu omologii din Italia, Bulgaria, Cipru, Austria, Croaţia şi Israel pe tema COVID-19

Premierul în exerciţiu, Ludovic Orban, a participat luni la o videoconferinţă cu omologii din Italia, Bulgaria, Cipru, Austria, Croaţia şi Israel pe tema situaţiei provocate de noul coronavirus (COVID-19), se arată într-o informare a Executivului.

Potrivit comunicatului, prim-ministrul a prezentat măsurile de prevenţie luate de autorităţile române pentru prevenirea extinderii pe teritoriul României a noului coronavirus şi evoluţia situaţiei la nivel naţional.

"Oficialii statelor participante la videoconferinţă au discutat despre necesitatea schimbului de bune practici şi a unei cât mai bune coordonări între instituţiile statelor pe teritoriul cărora există cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus", se mai arată în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”