"Prends-moi", parfumul care slăbește

"Prends-moi", parfumul care slăbește

Compania franceză de cosmetice Velds, în colaborare cu Centrul de Cercetări Biologice și Experimente Cutanate din Franța, a creat un parfum care, teoretic, ajută la pierderea în greutate, relatează ziarul spaniol ABC. Produsul cu efect de slăbire se bazează pe aromaterapie. Sunt cunoscute cercetările realizate pe așa-numitele neuro-cosmetice care permit dezvoltarea unei arome ce ajută la pierderea în greutate. Experimentele realizate pe elaborarea acestei arome au demonstrat că 75% din femeile care au folosit parfumul nu mai aveau senzația de "a ronțăi" ceva între mese.

Potrivit ziarului Telegraph, parfumul "Prends-moi" este creat pe baza aromelor de bergamotă, mandarină, liliac și floare de cananga (Ylang ylang) al căror miros permite reducerea "derapajelor emoționale" care pot interveni la un moment dat din cauza nervilor, stresului sau a tristeții.

Ingredientele conținute sunt speciale având în vedere că atunci când intră în contact cu pielea secretă endorfine, hormonul responsabil cu fericirea. Aromele parfumului trimit mesaje de plăcere și sațietate care, transmise creierului, contribuie la diminuarea stresului și anxietății și taie pofta de mâncare între mesele principale.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

4 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori