Presa maghiară consideră că succesul tricolorilor a fost avantajat de disputarea meciului pe un teren neutru

Presa maghiară consideră că succesul tricolorilor a fost avantajat de disputarea meciului pe un teren neutru

Partida dintre România și Israel s-a disputat la Felcsut, în Ungaria, din cauza conflictului armat izbucnit în ”Țara Sfântă”, iar reacția presei maghiare cu privire la calificarea ”Tricolorilor” nu a întârziat să apară, conform digisport.ro

Stadionul Felcsut, Ungaria. Foto: arhiva adevărul.

Presa din Ungaria consideră că rezultatul confruntării dintre cele două naționale ar fi fost altul dacă partida s-ar fi disputat în Israel

Chiar dacă Ungaria a obținut și ea calificarea la turneul final ce avea loc în Germania în vara anului următor, presa maghiară nu s-a putut abține din a comenta calificarea ”Tricolorilor”. Jurnaliștii de la Nemzeti Sport au evidențiat faptul că Israel a fost dezavantajată din cauza faptului că nu a putut desfășura acest meci pe teren propriu, naționala fiind privată de o susținere cum se cuvine.

Este clar că dacă partida s-ar fi jucat în Israel , zeci de mii de oameni ar fi susținut echipa națională, dar se poate spune au găsit o gazdă potrivită în Ungaria. Mulți oameni au venit din Israel pentru acest meci, alții au venit cu mașina din Austria sau din Varșovia să-și vadă favoriții”, au scris maghiarii.

Totodată, aceștia au ținut să menționeze faptul că România a absentat de la ultimul campionat european

”Ianis Hagi a ales o soluție deșteaptă și a șutat la colțul scurt, iar România a trecut în avantaj. Cu această victorie, România s-a calificat la turneul final, după prezența din 2016”, au concluzionat jurnaliștii maghiari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?