Presa spaniolă, despre jocul lui Halep: A sufocat-o pe Paula Badosa. „O stâncă impenetrabilă“ / „Un adevărat vârtej“

Presa spaniolă, despre jocul lui Halep: A sufocat-o pe Paula Badosa. „O stâncă impenetrabilă“ / „Un adevărat vârtej“

”Jocul Simonei Halep a sufocat-o pe Paula Badosa. Este o jucătoare foarte stabilă, care ratează puţin şi îşi creşte intensitatea loviturilor pe măsură ce schimburile progresează până când câştigă punctul. Dacă adversarul său nu variază loviturile, este aproape întotdeauna o stâncă impenetrabilă, mai ales dacă, aşa cum a fost cazul acum, este în formă. Spaniola a încercat să o copleşească cu tenisul ei de atac, dar nu a reuşit, cu excepţia cazurilor rare. Din acest motiv, românca s-a impus luni în optimile de finală de la Wimbledon cu şi mai multă forţă (6-1 şi 6-2 în 60 de minute) decât în ​​singura lor confruntare anterioară, în luna mai la Mutua Madrid Open”, se arată într-un articol al publicaţiei AS .

Simona Halep a fost ca „un adevărat vârtej în meciul de optimi de la Wimbledon împotriva Paulei Badosa”, au scris şi jurnaliştii de la El Pais .

Iar jurnaliştii de la El Spanol au apreciat jocul româncei, precizând că avut un ritm superior şi a dominat tot meciul cu braţul drept.

Halep o va întâlni în sferturile de finală de la Wimbledon pe jucătoarea din SUA Amanda Anisimova (20 de ani, 25 WTA), care a invins-o pe franţuzoaica Harmony Tan (6-2 si 6-3 in 1h13).

La finalul partidei cu Badosa, Simona a vorbit despre sentimentele pe care le-a avut la revenirea pe terenul central (ultima dată a jucat aici la finala câştigată în 2019) şi s-a declarat mulţumită de jocul ei pe iarba londoneză, conform Hotnews.ro .

„Mi-am dorit să fiu aici astăzi (n.r. pe arena centrală). Cred că am făcut un meci bun. Badosa joacă foarte bine, este greu să o baţi. Mi-a plăcut foarte mult să revin pe arena centrală, în faţa acestor spectatori nemaipomeniţi, care mereu mă susţin. E o plăcere!

Nu m-am gândit că n-am pierdut niciun set. Sunt mulţumită de cum joc în turneu, în fiecare zi e mai bine. De abia aştept următorul meci, sper să joc la fel de bine precum astăzi.

Mi-a lipsit enorm Wimbledon, joc pentru prima dată în ultimii trei ani. A fost minunat să joc, am fost mai emoţionată ieri decât astăzi. Arena centrală este extraordinară, încerc să joc cât mai bine aici” a declarat Simona Halep.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...