Președintele, aplaudat la ieşirea din Muzeul Brukenthal VIDEO

Președintele, aplaudat la ieşirea din Muzeul Brukenthal VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a fost aplaudat, sâmbătă, la ieşirea din Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu, de aproximativ 30 de persoane care l-au aşteptat până la plecarea de la ceremonia la care a participat. Şeful statului s-a oprit câteva minute cu ei, schimbând amabilităţi, iar sibienii şi-au arătat susţinerea pentru preşedinte.

Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit, sâmbătă seară, din incinta Muzeului Naţional Brukenthal după mai bine de două ore şi jumătate de la sosire.

Aproximativ 30 de persoane l-au aşteptat pe şeful statului în Piaţa Mare din oraş, în faţa clădirii muzeului, iar când acesta a ieşit din clădire l-au aplaudat.

Preşedintele a ignorat uşa deschisă a maşinii care-l aştepta pentru a pleca de la evenimentul la care participase în muzeu şi s-a îndreptat către oamenii care-l aplaudau.

Câteva minute, Klaus Iohannis a schimbat amabilităţi cu cei care l-au aşteptat, iar aceştia şi-au arătat susţinerea.

"Domnule preşedinte, suntem alături de dumneavoastră”, a spus o sibiancă, iar un bărbat l-a încemnat pe preşedinte să nu cedeze.

Oamenii i-au urat să fie sănătos, iar şeful statului a răspuns: "Şi voi la fel şi să ne vedem cu bine!"

După ce le-a mulţumit, Klaus Iohannis s-a urcat în maşină şi a plecat din Piaţa Mare.

Şeful statului, dar şi alte zeci de personalităţi din Sibiu au participat, sâmbătă seară, la Palatul Brukenthal, din centrul municipiului Sibiu la ceremonia de deschidere a manifestărilor ce vor fi organizate cu ocazia împlinirii a două sute de ani de la înfiinţarea Muzeului Naţional Brukenthal.

Sursa video  News.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale