Președintele Asociației Colectiv: Fac apel la patronii de cluburi pentru a fi ținut un moment de reculegere duminică, la 22,32

Președintele Asociației Colectiv: Fac apel la patronii de cluburi pentru a fi ținut un moment de reculegere duminică, la 22,32

Președintele Asociației Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a făcut vineri un apel către toți patronii de cluburi ca duminică, la ora 22,32, să fie ținut un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de acum un an și "să ridice spre cer o rază de lumină".

"Noi, duminică, la ora 22,32, vom aprinde un proiector, un tun de lumină. Aș ruga pe toți patronii de cluburi ca la 22,32 poate ar putea face un astfel de gest, să țină un mic moment de reculegere și să ridice spre cer o rază de lumină. Noi o vom face de la Colectiv", a afirmat Eugen Iancu.

El a făcut această declarație la finalul întâlnirii pe care a avut-o la Guvern vineri dimineață cu premierul Dacian Cioloș. La discuție au participat miniștrii Sănătății, Vlad Voiculescu, și Internelor, Dragoș Tudorache, dar și alte rude ale celor care au murit în incendiul de la Colectiv și răniți.

AGERPRES/(A — autor: Doroteea Purcărea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Ceva mai penibil nu există...

3 Așa o fi?

4 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește

5 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro