Președintele Asociației Colectiv: Fac apel la patronii de cluburi pentru a fi ținut un moment de reculegere duminică, la 22,32

Președintele Asociației Colectiv: Fac apel la patronii de cluburi pentru a fi ținut un moment de reculegere duminică, la 22,32

Președintele Asociației Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a făcut vineri un apel către toți patronii de cluburi ca duminică, la ora 22,32, să fie ținut un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului de acum un an și "să ridice spre cer o rază de lumină".

"Noi, duminică, la ora 22,32, vom aprinde un proiector, un tun de lumină. Aș ruga pe toți patronii de cluburi ca la 22,32 poate ar putea face un astfel de gest, să țină un mic moment de reculegere și să ridice spre cer o rază de lumină. Noi o vom face de la Colectiv", a afirmat Eugen Iancu.

El a făcut această declarație la finalul întâlnirii pe care a avut-o la Guvern vineri dimineață cu premierul Dacian Cioloș. La discuție au participat miniștrii Sănătății, Vlad Voiculescu, și Internelor, Dragoș Tudorache, dar și alte rude ale celor care au murit în incendiul de la Colectiv și răniți.

AGERPRES/(A — autor: Doroteea Purcărea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…