Președintele, atacat dur de o cunoscută jurnalistă: „Premierul de Grivco, un trădător.”/Iohannis a fost lăudat marți de Ciuvică la Antena 3!

Președintele, atacat dur de o cunoscută jurnalistă: „Premierul de Grivco, un trădător.”/Iohannis a fost lăudat marți de Ciuvică la Antena 3! 

Discursul de marţi al preşedintelui român Klaus Iohannis privind viitorul Uniunii din plenul Parlamentului European a stârnit reacţii total neașteptate. Dacă la Antena 3 discursul preşedintelui a fost lăudat, cunoscuta jurnalistă Ioana Ene Dogioiu, senior editor la ziare.com, atacată constant la Antena 3, consideră că Iohannis a trădat tabăra susţinătorilor statului de drept. La emisiunea lui Gâdea, Ciuvică i-a acordat președintelui nota 9,5 pentru prestația din fața plenului Parlamentului European. Iar Ana Maria Roman, vârf de lance antijustiție, l-a notat cu 10!

Ce a scris jurnalista pe Facebook:

„Iohannis a fost la Strasbourg pe gustul PSD - ALDE si Antena 3 care-l ridica in slavi cu ochii umezi. Au dreptate. A spus ce voiau ei sa auda si i-a tradat pe cei care tin in viata statul de drept cat mai pot, din ce in ce mai greu. Premierul de Grivco, un tradator.

UPDATE La emisiunea lui Gadea, Ciuvica i-a dat nota 9,5 pentru prestatie. Iar Ana Maria Roman, varf de lance antijustitie, l-a notat cu 10. Se poate mai clar?”

„Românii au spus clar că vor o țară democratică, profund integrată în Uniunea Europeană. Am transmis acest atașament al nostru la valorile și principiile marii familii din care facem parte în cadrul dezbaterii din plenul Parlamentului European privind viitorul Europei. Rămân hotărât și implicat pentru a garanta că în România este păstrat statul de drept, este continuată lupta împotriva corupției, iar parcursul european al țării noastre rămâne neafectat de actualele controverse interne", şi-a rezumat Klaus Iohannis discursul din PE, într-o postare pe Facebook.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Demență pură / Mungiu-Pippidi a ajuns trompeta PSD și-i atacă pe români numindu-i „lumpendiaspora” / Sputnik a pre…

2 Fraților, asta e dementă! / Dan Alexe o dă în vileag pe pesedista Carmen Avram, pe care o acuză de hoție și impo…

3 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

4 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

5 VIDEO Protest al „valorilor” angajate de PSD la Ministerul Dezvoltării, după ce au primit ordinele de „evacuar…

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tipul ăsta coboară un baraj vertical cu bicicleta