Președintele Barack Obama a cântat la finalul unui concert dedicat lui Ray Charles

Președintele Barack Obama a cântat la finalul unui concert dedicat lui Ray Charles

Președintele american, Barack Obama, a cântat alături de invitații săi, miercuri seara, la Casa Albă, la încheierea unui concert în memoria marelui muzician Ray Charles, decedat în 2004, relatează BBC și ''The Telegraph''. Deși la începutul serii asigurase că nu va interveni ca interpret, președintele s-a răzgândit și chiar a adus-o pe scenă și pe soția sa, Michelle, pentru melodia care a pus punctul final nu numai evenimentului de miercuri, ci și ultimului episod din programul "In Performance at the White House" organizat în timpul mandatului său la conducerea SUA.

Show-ul a inclus prestațiile unor artiști renumiți precum Yolanda Adams, Leon Bridges, Andra Day, Anthony Hamilton, Brittany Howard, Demi Lovato, Sam Moore, Jussie Smollett, The Band Perry și Usher.

Născut la 23 septembrie 1930, Ray Charles a fost un muzician complet, interpret și compozitor de mare succes, supranumit adesea ''Geniul stilului soul''. A fost unul dintre primii cântăreți de culoare cu amplă audiență în rândul populației albe.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...