Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, achitat în dosarul de ucidere din culpă

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, achitat în dosarul de ucidere din culpă

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a fost achitat, miercuri, de magistrații Judecătoriei Slatina în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma unui accident rutier în care a fost implicat în toamna anului 2013.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Judecătoriei Slatina, Ana Maria Lixandru, instanța l-a achitat pe Marius Oprescu și a respins toate acțiunile civile. Soluția pronunțată de Judecătoria Slatina poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

Marius Oprescu a fost implicat pe 3 octombrie într-un accident rutier în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Acestea se aflau, în momentul producerii accidentului, într-o căruță nesemnalizată, încărcată cu lemne. Căruțașul a suferit răni care au necesitat internarea, iar la trei săptămâni de la producerea accidentului a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Slatina. După ce a fost implicat în acest accident rutier, Oprescu, la momentul respectiv vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, a fost învinuit de ucidere din culpă.

În 2014 Oprescu a fost trimis în judecată, cauza fiind din decembrie 2014 pe rolul Judecătoriei Slatina.

AGERPRES / (AS — autor: Cristina Matei, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...