Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, achitat în dosarul de ucidere din culpă

Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, achitat în dosarul de ucidere din culpă

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a fost achitat, miercuri, de magistrații Judecătoriei Slatina în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma unui accident rutier în care a fost implicat în toamna anului 2013.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Judecătoriei Slatina, Ana Maria Lixandru, instanța l-a achitat pe Marius Oprescu și a respins toate acțiunile civile. Soluția pronunțată de Judecătoria Slatina poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

Marius Oprescu a fost implicat pe 3 octombrie într-un accident rutier în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Acestea se aflau, în momentul producerii accidentului, într-o căruță nesemnalizată, încărcată cu lemne. Căruțașul a suferit răni care au necesitat internarea, iar la trei săptămâni de la producerea accidentului a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Slatina. După ce a fost implicat în acest accident rutier, Oprescu, la momentul respectiv vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, a fost învinuit de ucidere din culpă.

În 2014 Oprescu a fost trimis în judecată, cauza fiind din decembrie 2014 pe rolul Judecătoriei Slatina.

AGERPRES / (AS — autor: Cristina Matei, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cruzime fără margini a comandanților ruși

2 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

3 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”