Președintele Comitetului Senatului american ce-l audiază pe Comey subliniază că trebuie ascultată și versiunea lui Trump

Președintele Comitetului Senatului american ce-l audiază pe Comey subliniază că trebuie ascultată și versiunea lui Trump

Președintele Comitetului pentru Informații din Senatul american, republicanul Richard Burr, a declarat joi la începutul audierii fostului director al FBI demis de președintele Donald Trump, James Comey, că americanii trebui să afle versiunile fiecăruia dintre aceștia din urmă despre controversata chestiune ce privește investigarea posibilei imixtiuni a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA, transmite Reuters.

'Poporul american trebuie să audă versiunea dumneavoastră, la fel cum trebui să o audă și pe cea a președintelui', a spus Burr, adresându-se lui Comey.

'Vom stabili faptele, separat de speculațiile extravagante, și le vom prezenta poporului american pentru a le evalua singur', a mai subliniat el la începutul audierii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina