Președintele Federației Române de Lupte vorbește despre o zi istorică, după medaliile de la Europene

Președintele Federației Române de Lupte vorbește despre o zi istorică, după medaliile de la Europene

Președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, a afirmat pe Facebook că marți a fost o zi care va rămâne în istoria luptelor românești, grație celor două medalii cucerite la Campionatele Europene de la Riga. * Lupte: Alina Vuc, medaliată cu argint la Europenele de la Riga

''Felicitări Alina! O zi frumoasă, care va rămâne în istoria luptelor românești! Alina Vuc a câștigat argintul la Campionatul European de la Riga, continuând un drum plin de reușite început în urma cu mulți ani. Te felicit din toată inima pentru atitudine și mentalitate și sunt convins că nu te vei opri aici! Felicitări și staff-ului tehnic și medical! Hai România!'', a scris Pîrcălabu în rețeaua de socializare după argintul cucerit de Alina Vuc la cat. 48 kg.

* Lupte: Românul Andrei Dukov a cucerit medalia de bronz la Europenele de la Riga

''Felicitări Andrei! Este într-adevăr o zi istorică pentru luptele românești! Argint și bronz pentru România! Andrei Dukov a făcut un meci senzațional și a urcat pe treapta a treia a podiumului! Hai România!'', a scris președintele FRL după bronzul adjudecat de Dukov la cat. 57 kg, stilul liber.

Cele două medalii reprezintă îndeplinirea obiectivului delegației României la Riga, după doar prima zi de competiție, obiectiv anunțat de președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, la plecarea spre Riga.

România, care are un singur luptător calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Alin Alexuc-Ciurariu (greco-romane, cat. 98 kg), participă cu un lot de 15 sportivi la Europenele de la Riga.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”