Președintele Iohannis a jucat din nou golf, duminică

Președintele Iohannis a jucat din nou golf, duminică

Președintele Klaus Iohannis a jucat din nou golf, duminică, la Clubul de golf Paul Tomiță din Pianu de Jos, județul Alba, în prezența mai multor jucători, au declarat pentru G4Media surse de la fața locului.

Potrivit acestora, șeful statului a ajuns la Pianul de Jos în jurul prânzului și a plecat puțin după ora 15. Pe acest teren de golf sunt 18 găuri, iar o partidă de golf durează aproximativ patru ore.

Nu este prima dată când președintele Iohannis joacă golf în plină criză politică și sanitară. Klaus Iohannis a mai frecventat clubul administrat de Werner Keul, om de afaceri din Sibiu și un apropiat al președintelui, și pe data de 30 octombrie, când se comemorau 6 ani de la tragedia Colectiv.

În cursul acestui week-end, PNL și PSD au continuat negocierile pentru formarea guvernului, cele două partide convenind să-i propună președintelui Iohannis două variante de premier. ”Este varianta, prima, prin rotaţie, preşedinţii celor două partide, vom vedea şi varianta agreată de către preşedinte”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la ieșirea de la negocieri. A doua variantă presupune ca cele două partide să ofere un nume, decizia finală urmând să aparțină președintelui Klaus Iohannis.

Administratorul terenului de golf din Pianu de Jos, Werner Keulare o veche relație de afaceri cu președintele clubului de golf.

Potrivit surselor G4Media.ro, omul de afaceri Werner Keul îi plătește chirie președintelui după ce și-a stabilit sediul firmei sale într-un imobil deținut de Iohannis.

E vorba despre imobilul deținut de președintele României în Sibiu, pe strada Someșului nr. 13, una dintre cele șase proprietăți imobiliare ale șefului statului. Potrivit portalului specializat Confidas, aici își are sediul firma WK Group SRL, al cărei unic acționar și administrator este Werner Keul.

Sursa foto: G4Media

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...