Președintele Iohannis a numit un nou ministru al mediului după demisia lui Costel Alexe, care a fost ales președinte al CJ Iași

Președintele Iohannis a numit un nou ministru al mediului după demisia lui Costel Alexe, care a fost ales președinte al CJ Iași

Președintele Klaus Iohannis l-a numit joi pe Mircea Fechet în funcția de ministru al mediului, apelor și pădurilor, luând totodată act de demisia din această funcție a lui Costel Alexe, ales pe 27 septembrie în funcția de președinte al Consiliului județean Iași.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a noului ministru va avea loc astăzi, la ora 15:30, la Palatul Cotroceni, a anunțat Administrația prezidențială într-un comunicat de presă.

Mircea Fechet a fost secretar de stat în ministerul condus până acum de Costel Alexe, însărcinat cu coordonarea următoarelor structuri și unități: Administrația Fondului pentru Mediu, Garda Națională de Mediu, Agenția Națională pentru Protecția Mediului, Direcția Generală Deșeuri, Situri Contaminate și Substanțe Periculoase și Direcția Generală Evaluare Impact și Controlul Poluării ( CV-ul complet aici ).


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...