Preşedintele Iohannis a primit de la premierul Orban o mască de protecţie de la Uzina de produse speciale Dragomireşti

Preşedintele Iohannis a primit de la premierul Orban o mască de protecţie de la Uzina de produse speciale Dragomireşti

Preşedintele Klaus Iohannis a primit, miercuri, în debutul şedinţei de la Palatul Cotroceni, de la premierul Ludovic Orban o mască de protecţie românească, de la fabrica de produse speciale de la Dragomireşti.

Klaus Iohannis are o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Premierul Ludovic Orban a vizitat, miercuri dimineaţa, Uzina de produse speciale de la Dragomireşti. După vizită, premierul a anunţat că această uzină va produce măşti de tip FFP 3 şi măşti chirurgicale, capacitatea de producţie zilnică fiind de 70.000 - 75.000 de măşti FFP 3 şi între 300.000 - 350.000 de măşti chirurgicale . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...