Președintele Iohannis, hotărât să facă ORICE GEST pentru a STOPA dictatura PENALILOR!(SURSE)

Președintele Iohannis, hotărât să facă ORICE GEST pentru a STOPA dictatura PENALILOR!(SURSE)

Președintele Iohannis trece prin momente fără precedent de la preluarea mandatului de președinte, spun surse din anturajul admimnistrației prezidențiale. În pofida calmului și stăpânirii de sine afișate în public, președintele este foarte stresat. El lucrează chiar și în aceste zile împreună cu consilierii, dar și cu alte persoane specializate, la un contraatac fără precedent la adresa dictaturii penalilor. Care sunt pe cale să răstoarne tot ce s-a realizat în România în ultimii aproape 14 ani!

Aceleași surse vorbesc despre hotărârea fermă a președintelui de a face orice gest, cităm, „onorabil”, pentru a stopa „dictatura penalilor”.

„Spiritul lui ianuarie 2017 a rămas viu în conștiința și în acțiunea președintelui”, spun sursele noatre. Va acționa pentru și în respectul celor peste șase milioane de români care l-au ales, mai spun sursele noastre. „O să vedeți în curând”, spun aceleași surse.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițistul care și-a arestat șeful, după ce l-a prins băut la volan. „Nu-mi pasă dacă ești președintele”

2 Palatul Buckingham a ajuns la o înțelegere cu Harry și Meghan: Nu mai plătesc chirie dacă locuiesc la Frogmore Cottage

3 Cum va fi vremea de Paște. Meteorolog: „Veștile nu sunt chiar atât de bune“. Unde va fi cel mai cald

4 Horoscopul zilei / luni, 20 martie. Leii trebuie să reia legătura cu prietenii pe care i-au ignorat

5 Priviți ce-au scos turcii din „cutia cu maimuțe”!