Președintele Iohannis, hotărât să facă ORICE GEST pentru a STOPA dictatura PENALILOR!(SURSE)

Președintele Iohannis, hotărât să facă ORICE GEST pentru a STOPA dictatura PENALILOR!(SURSE)

Președintele Iohannis trece prin momente fără precedent de la preluarea mandatului de președinte, spun surse din anturajul admimnistrației prezidențiale. În pofida calmului și stăpânirii de sine afișate în public, președintele este foarte stresat. El lucrează chiar și în aceste zile împreună cu consilierii, dar și cu alte persoane specializate, la un contraatac fără precedent la adresa dictaturii penalilor. Care sunt pe cale să răstoarne tot ce s-a realizat în România în ultimii aproape 14 ani!

Aceleași surse vorbesc despre hotărârea fermă a președintelui de a face orice gest, cităm, „onorabil”, pentru a stopa „dictatura penalilor”.

„Spiritul lui ianuarie 2017 a rămas viu în conștiința și în acțiunea președintelui”, spun sursele noatre. Va acționa pentru și în respectul celor peste șase milioane de români care l-au ales, mai spun sursele noastre. „O să vedeți în curând”, spun aceleași surse.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”