Președintele Iohannis i-a chemat la Palatul Cotroceni pe Dan Barna, Cătălin Drulă și Bogdan Gheorghiu

Președintele Iohannis i-a chemat la Palatul Cotroceni pe Dan Barna, Cătălin Drulă și Bogdan Gheorghiu

Președintele Klaus Iohannis are joi, începând cu ora 16:00, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu vicepremierul Dan Barna și cu ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Anterior întrevederii cu miniștrii USR, șeful statului va avea, la ora 15:00, o întâlnire și cu ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu (PNL).

Klaus Iohannis a avut în ultima perioadă ședințe regulate cu membrii Guvernului Cîțu la Palatul Cotroceni, iar la finalul săptămânii trecute a avut o întâlnire informală cu toți liderii coaliției de guvernare.

Pe 26 ianuarie, președintele i-a chemat la Palatul Cotroceni pe vicepremierul Kelemen Hunor și pe ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

Asta după ce, în urmă cu două săptămâni, șeful statului a avut o serie de întâlniri cu membrii guvernului, inclusiv cu premierul Florin Cîțu, ministrul de finanțe, Alexandru Nazare, vicepremierul Dan Barna și ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea.

Întâlnirile au loc în contextul discuțiilor din coaliție și din guvern privind construcția bugetului de stat pe anul în curs.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 Așa o fi?

5 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani