Preşedintele Iohannis participă la inaugurarea magistralei de metrou Eroilor - Drumul Taberei

Preşedintele Iohannis participă la inaugurarea magistralei de metrou Eroilor - Drumul Taberei

Preşedintele Klaus Iohannis participă, marţi, la evenimentul de dare în folosinţă a magistralei de metrou M5 (Eroilor - Drumul Taberei), anunţă Administraţia Prezidenţială.

La finalul vizitei, care va avea loc la ora 12,00, la staţia de metrou "Eroilor", şeful statului va susţine o declaraţie de presă.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat luni că metroul din Drumul Taberei - Eroilor va fi dat în trafic cu călători începând de marţi."După ani de aşteptare, sunt bucuros să anunţ public că mâine, începând cu ora 12,00, magistrala de metrou M5 va fi dată în funcţiune. Ca să ajungem în această etapă nu a fost deloc uşor. A fost nevoie să depăşim, împreună cu colegii de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor şi implicit cu cei de Metrorex SA, o serie de bariere, începând de la cele birocratice, la cele administrative. Astfel, astăzi, putem spune că povestea lucrărilor de la magistrala M5 s-a încheiat. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la bucuria pe care o împărtăşim alături de toţi bucureştenii, şi nu numai!", a scris Bode, pe Facebook. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 Două femei, una frumoasă, una...